Hjem
Litt om planene fremover PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Thomas Berg   
torsdag 06. april 2017 14:11

 

 

alt

 

 

Hovedstyret har hatt nytt møte. Nedenfor følger litt om tankene og planene fremover.

 

- Evauering av årsmøtet; Godt gjennomført.

- Evaluering av hjertestarterkurset: Meget bra og nødvendig kurs, men også veldig dyrt. Sjekker andre kursholdere til neste hjertestarterkurs. Avtalen med Blostrupmoen er sagt opp.

- EIL-posten gis ut i slutten av mai måned. Hovedskribentene er Marie, Ståle, Nina, Linn og Thomas. Frist for innlevering er fredag 12.mai.

- Fotballsamarbeid i Eidsberg kommune? Det jobbes med et eventuelt samarbeid i aldersklassene 13-19 år. Dette er en stor og viktig avgjørelse som skal tas. Ett forslag er å danne en helt ny klubb for denne aldersgruppa. For Eidsberg ILs del så skal dette vurderes nøye og mange hensyn må ses på. Hovedstyret har hatt saken oppe. Etter påske skal fotballgruppa se nærmere på dette. Etter påske vil det også bli et trenermøte hvor trenerne får både info og muligheten til å stille spørsmål. Samme runde vil også tilbys foresatte. Vi er svært opptatt av at dette skal alle interesserte få god info om, og alle skal få muligheten til å stille spørsmål/si sine meninger. Etter at alle har fått sagt sitt, så vil fotballgruppa og hovedstyret fatte en beslutning om Eidsberg IL skal inn i et eventuelt nytt klubbsamarbeid. Inntil videre er det en arbeidsgruppe bestående av to personer fra kommunens fem klubber, som jobber med dette prosjektet. Fra oss stiller Marie Liseter og Per-Aslak Fiskerud.

- Påminnelse om å ta bilder. Brukes til både hjemmeside, Facebook og EIL-posten!

- Vervet etter Nina (kasserer). Nina Sperlin ga seg på årsmøtet i mars. Nå må hennes sko fylles. Kort fortalt, så endte det slik: Linn, Stina og Linda deler på medl.reg., fakturering og betaling av regninger. En del oppgaver flyttes til hovedstyrets møter. Nina bistår de tre damene gjennom året. Føring av regnskapet skal settes bort.

- Fotoexpressen skal også i år ta bilder av alle lagene. Dato kommer.

- Lovnorm NIF er i orden.

- EIL bruker Gjensidige forsikring v/eidsbergingen Jan-Petter Grefslie. Vi har endret litt og kjøpt ei ny forsikringspakke som er beregna for idrettslag.

- Årshjulet og møtetavla fungerer godt. Viktig å oppdatere årshjulet.

- Fest for styret m/ mat, drikke og diverse aktiviteter er fredag 5.mai. Linda ordner mat, mens Erik og Per ordner aktivitetene i år. Vi har tidligere vært på Einarbu. Der var det opptatt denne helga, så i år blir stedet Ruge-villaen ved Høytorp fort.

- Eidsberg kommune har økt leiesummen for garderobene med noen hundrelapper. Det er greit.

- Grusbanens fremtid: Hovedstyret skal se på ulike forslag til hva grusbanen eventuelt kan brukes til. Kan for eksempel halve banen gjøres om til kunstgress? Her må folk ikke forhaste seg å tro at det blir splitter nytt kunstgress i Eidsberg til høsten. Uansett, hva vi ender på, så skal det være økonomisk forsvarlig og vi skal ha god kontroll. Vi undersøker saken. Per Weng og Klaus Herland er valgt ut til å se nærmere på dette. Info kommer etterhvert.

- A-laget og juniorlaget har begge vært på treningsleir til henholdsvis Aalbæk (Danmark) og Hvaler. Begge turen var meget vellykka!

-Barneidretten hadde avslutning for alle sine tre grupper i går, onsdag. De to eldste gruppene var på Festiviteten m/bading og pizza, men de yngste var i gymsalen m/pølser på klubbrommet. Stor stas for alle! Barneidretten tar ferie nå, og starter opp igjen til høsten.

 

 

Heia Eidsberg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Kalender

<<  Juni 2017  >>
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Sponsorer