Hjem Senior Anders Aarhus og superveteranen Hans-Reidar Granberg
Anders Aarhus og superveteranen Hans-Reidar Granberg PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Thomas Berg   
mandag 08. mai 2017 06:43

alt 

 Anders Aarhus (bildet) og Hans-Reidar Granberg presenteres i dag.

Her er de to siste av av de utvalgte fra spillerpresentasjonen fra A-laget.

 

Navn: Anders Aarhus

Alder: 26

Posisjon: Midtbane/back

 

1. Hva er et realsitisk mål for sesongen, Anders? Hvis alt klaffer og vi får en god start, så tror jeg vi skal henge med i toppen.

2. Dine egne  mål? Fast plass på laget! Mange gode spillere i troppen, så det gjelder å prestere både på trening og i kamp.

3. Hva mener du er lagets styrke? Stor tropp, kamp om plassene. De nye har bidratt godt. Og selvfølgelig er Eidsberg-miljøet alltid et pluss!

4. Hvordan synes du treningsvinteren har vært? Bra! Gode varierte treninger. Godt treningsoppmøte med bra trøkk!

 

 

Navn: Hans-Reidar Granberg

Alder: 49

Posisjon: Midtstopper

 

1. Hva tror du om inneværende sesong, Granberg? Jeg tror det kan bli veldig bra. Håper på å kunne kjempe i toppen, men det er alltid lettere sagt enn gjort. Vi må prestere i hver kamp.

2. Dine egne mål? Kjempe om en plass på laget. Samtidig er jeg med for å holde meg i form, og bidra på banen når jeg får muligheten.

3. Hva er lagets styrke sett med dine øyne? Lagmoral og kameratskapet! Samt en god blanding i alder, sier Granberg med smil.

4. Hvordan har sesongoppkjøringa vært? For min del så har den vært dårlig pga. en skade. Men det jeg har fått trent og sett, så har det vært bra. Bra med folk og innsats.

5. Du er jo en erfaren mann. Hva tenker du om at du fortsatt holder på i en alder av snart 50? Først og fremst så synes jeg det fortsatt er veldig moro med både trening og kamp. Jeg har stort sett klart å unngått alvorlige skader, og jeg liker det å trene. Dessuten er jeg jo eidsberging, og vil bidra så lenge jeg kan!

 

Vi legger til at Eidsberg-bautaen, Hans-Reidar, debuterte på Eidsbergs A-lag for 33 år siden. Erfaren mann? Ja, det er vel ikke feil å si.

 

Heia Eidsberg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert mandag 08. mai 2017 06:54
 
 

Kalender

<<  Juni 2017  >>
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Sponsorer