Hjem Senior Årets trenerduo om A-lagssesongen!
Årets trenerduo om A-lagssesongen! PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Thomas Berg   
onsdag 10. mai 2017 06:58

 

trener

Her ser vi Bordevik og Vikeby sammen med Petter Aarsland, tidligere medlem av fotballgruppa.

 

Christoffer Bordevik og Lars Vikeby er nye trenere for Eidsberg ILs A-lag. Gutta har styrt skuta siden juletider, og nå er sesongen så vidt i gang. Her er litt fra trenerne.

 

Navn: Christoffer Bordevik

Alder: 28

 

1. Hva er målet for sesongen, Bordevik? Opprykk. Vi veit at det ikke blir lett. Vi er avhengig av marginer, unngå skader og selvsagt prestere godt i hver kamp. Klarer vi det, så tror jeg vi har gode muligheter.

2. Hvordan vil du beskrive troppen du har? Bra og stor tropp! Vi har en god miks av unge mannskap og noen med mye rutine. Jeg er fornøyd med kvaliteten på troppen.

3. Hva er laget styrker? Vi har vært gode defensivt i vinter, noe vi håper å ta med oss i sesongen. Godt tempo i laget. Dessuten har vi et topp miljø og god stemning. Samt har vi flere som har vist seg som målscorere - alltid viktig!

4. Du er en relativt ung A-lagstrener. Hva tenker du om det? Litt uvant rolle, men jeg liker trenerrollen godt. Jeg har fortsatt mye og lære, og er ydmyk i forhold til det. Jeg tror nok det skal gå fint,

5. Hvordan er  det å være trener i Eidsberg IL? Veldig bra. Både fotballgruppa og hovedstyret er tett på. Våre ønsker og krav blir innfridd og det legges godt til rette for trenerne i klubben.

 

 

Navn: Lars Vikeby

Alder: 30

 

1. Hva er målet for sesongen, Lars? Vi ønsker å rykke opp, men vi veit at det må jobbes hardt for å klare det.

2. Hva kan sies om troppen til årets A-lag? Stor tropp, ca.25 mann, med god aldersblanding. Moro med mange i alderen 18-25. God kvalitet og mange med et godt utviklingspotensiale.

3. Lagets styrke? Eidsberg-fellesskapet.

4. Du er fersk som hovedtrener på A-lagsnivå. Hvordan har det vært? Veldig fint.Jeg har tidligere vært ass.trener på A-laget i to år. Jeg trives godt i trenergjerningen og samarbeider godt med Bordevik.

5. Hvordan er det å være trener i Eidsberg IL? Veldig fonøyd.. Vi har god kommunikasjon med fotballgruppa og hovedstyret. Utstyr, banen, treningsleir og annet er i orden for oss. Sånt er godt å ha på plass.

 

Heia Eidsberg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert onsdag 10. mai 2017 11:54
 
 

Kalender

<<  Juni 2017  >>
 ma  ti  on  to  fr  lø  sø 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Sponsorer