Eidsberg IL er et aktivt idrettslag med i overkant 300 medlemmer. Eidsberg IL ble stifta i 1929, og har opp gjennom årene hatt ulike idrettsaktiviteter i idrettslaget.
Pr. i dag tilbyr vi fotball for små og store, skirenn, skøytetrening, ishockey, terrengløp, barneidretten, sykkelgruppa, judo, kongemarsjen, ballspillgruppa og aerobic – det synes vi er ganske bra for et passe stort idrettslag! Vi er svært opptatt av at vi er nettopp det, nemlig et idrettslag og ikke bare en fotballklubb. Vi har et ansvar her i bygda om å tilby aktiviteter, og da må vi tenke allsidig og bredt, ikke bare fotball, selv om fotball er den største gruppa vår – og det er helt i orden.

Eksempler på nytenkning, som har kommet i stand de siste årene, er sandvolleyballbane, videre så islegger vi grusbanen hver vinter til skøyter, og sist men ikke minst så har vi satt opp ei grillhytte og satt i gang ei sykkelløype i Prestegårdsskauen. Sykkelløypa og judogruppa er gode eksempler på både noe nytt og en utvikling av idrettslaget.

Eidsberg IL er bygd opp på og som fortsatt er svært sentralt, nemlig dugnadsarbeidet og dugnadsmentaliteten. Vi er strålende fornøyd at folk svarer ja når de blir spurt om å bidra på ulike typer dugnadsarbeid. Det er dere som sier ja året rundt som gjør at Eidsberg IL kan være så aktivt som det er – for et idrettslag er så godt som vi gjør det til sjøl. Sier ingen ja til å være trenere, sitte i styret eller stå i kiosken, ja da blir det heller ingen aktivitet. Vi fortsetter å dyrke den gode Eidsberg-mentaliteten.

Heia Eidsberg!

Følg oss på Facebook:

Scroll to Top